''Öğrenecek çok şey var''
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Lucas Ontivero, sarı-kırmızılı takımda daha öğrenecek çok şeyi olduğunu söyledi.
Milliyet

19 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Mancini ile çalışacak olmaktan dolayı mutluyum. Kendimi tamamen Galatasaray’daki başarıma odakladım. Drogba, Sneijder ve Muslera gibi oyunculardan da çok şeyler öğreneceğimi düşünüyorum” dedi.
Juventuslu Carlos Tevez kendine örnek aldığını kaydeden Arjantinli futbolcu, “Onun oyun stili beni büyülüyor ve ilham veriyor. Sahada savaşıyor, her top için kendini yerlere atıyor ve onu elde etmek için her şeyini veriyor” yorumunu yaptı.
Ontivero, “Uruguay liginden Şampiyonlar Ligi’ne gidiyorsun, bu nasıl bir duygu?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Bir rüyayı yaşıyorum. Ancak kendime güvenim tam. Takıma katkı yapacağımı düşünüyorum.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lewandowski: " O varsa ben yokum!"

Lazio'dan Al-Hilal'e ret!

Arsenal'in hedefi Kenan Yıldız!

Real Madrid anlaştı: Franco Mastantuono

Florian Wirtz Liverpool yolcusu!

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Marko Arnautovic'ten Inter'e veda!

Genoa, Patrick Vieira ile sözleşme uzattı

Tottenham, Ben Davies'in sözleşmesini uzattı

Chelsea'den 7 yıllık sözleşme: Gittens!
