''Ocak'ta Galatasaray'dan ayrılabilir''
Belhanda'nın menajerlik işlemleri için yetki belgesi alan William D'avilla, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.
Badou N’Diaye’nin temsilcisi William D’avila, Senegalli oyuncuya verilen 5 maçlık ceza ve satışı için yetki belgesi aldığı Younes Belhanda hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
D’avila, “N’Diaye’ye verilen 5 maçlık cezayla ilgili söyleyebileceğimiz bir şey yok. Saygı duymak zorundayız; zaten bir maç gitti, 4 maç kaldı. Badou N’diaye artık bunu düşünmüyor; cezası bittikten sonra oynayacağı maçlarda daha iyi olmak üzerine konsantre oldu. Galatasaray’la bu sezon şampiyon olmak istiyor. Kendisi de zaten Türk Federasyonu’nun aldığı bu kararla ilgili yorum yapmak istemiyor. Karar böyle çıktı; artık geleceğe bakıyor” dedi.
N’Diaye’nin performansına da değinen D’avila, “Bence Badou şu ana kadarki performansıyla son derece başarılı. İyi oynuyor. Antrenmanlarda çok çalışıyor. Ekstra çalışmalarını yapıyor. Bütün maçlarda en üst düzeydeki performansını sergiliyor. Net bir şekilde görüyorum. Herkes performansından çok memnun” şeklinde konuştu.
BELHANDA OCAK AYINDA AYRILABİLİR
Faslı oyuncu Belhanda’nın Ocak ayında ayrılma ihtimali olduğuna dikkât çeken D’avila, “Ben Younes Belhanda ile ilgili bir yetkiye sahibim. Şu ana kadar somut bir gelişme yok. Fakat Maicon ve Feghouli ile ilgili bir yetkim yok. Şunu söyleyebilirim ki Belhanda bir çok kulüp tarafından takip ediliyor. Şu anda tamamıyla Galatasaray’a konsantre olmuş durumunda.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek




















