Ocak ayında İstanbul'dayız
Liglere verilen aranın sona ermesiyle yoğun bir fikstüre girecek olan Galatasaray, ocak ayı bitene kadar 7 resmi maça çıkacak; bunların 5’i Rams Park’ta, sadece 2’si İstanbul dışında oynanacak.
Süper Lig’e verilen aranın ardından Galatasaray’ı yoğun bir fikstür bekliyor.
Ligde şampiyonluk yarışı veren, Avrupa’da da yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Sarı-Kırmızılılar’ın fikstürüne bu ay Türkiye Kupası maçları da dahil olacak.
Galatasaray, ocak ayında 6’sı Süper Lig, 1’i de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması olmak üzere toplam 7 resmi müsabakaya çıkacak. Aslan, bu maçların 5’ini evinde oynayacak. Diğer 2 mücadelede ise İstanbul dışına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar ocak ayında ligde Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor ve Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.
Sivas ve Trabzon yolcusu
Galatasaray, Türkiye Kupası 5. Turu’nda ise Ümraniyespor ile mücadele edecek. Aslan, bu periyotta ligde 16. hafta erteleme maçında Sivaspor’a konuk olacak. Ligin 21. haftasında da deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!


























