O 3000 kime kısmet olacak?
Türk Telekom Arena'da yarın Eskişehirspor'u ağırlayacak olan ''Cim-Bom'', rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başarması halinde lig tarihindeki 3000. golüne ulaşacak.
Anadolu Ajansı
Yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte Servet, Gökhan, Hakan, Sabri, Kazım ve Baros'la bire bir görüşmeler yapan İmparator, "Yine mi kaybedeceğiz” korkusunu silmek için çaba harcıyor.
CESUR OLUN
Terim'in, oyuncuları ile yaptığı görüşmede ise, "Siz cesur olun. G.Saray forması için ter dökün. O formanın hakkını verin. Geri kalan her türlü zorluğu biz göğüsleriz. G.Saray taraftarı da sizin iyi niyetiniz ve maçı kazanma isteğinize destek verecektir. G.Saray hep kazanmak için sahaya çıkar ve geriye düşeniz de kazanma inancınızı hiç yitirmeyin” dedi. Sarı kırmızılılar, Eskişehir, A.Gücü ve Bursaspor maçlarından 9 puan bekliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola, Manchester City'den ayrılıyor!

Manchester United'da Carrick ile yeni sözleşme!

Alvaro Arbeloa, ayrılığını açıkladı!

Hull City, Premier Lig için sahaya çıkıyor

Southampton'a 3 dava daha!

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!

Joao Cancelo: "Favorim Galatasaray"
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

























