N'Zonzi için ısrarlar sürüyor
Olympique Lyon'un N'Zonzi'yi kadrosuna katması en muhtemel kulüp olduğu öne sürülüyor.
Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından kiralık sözleşmesinin feshedilmesi beklenen N'Zonzi'yi isteyen Lyon'un bu transferi bitirecek en muhtemel kulüp olduğu ileri sürüldü.
BeinSport Fransa'ya göre Lyon'un gerek sakatlıklar, gerekse de takımdan ayrılacak oyuncular sebebiyle Ocak ayında hareketli bir dönem yaşayacağı belirtildi. Bu bağlamda Lyon'un hocası Rudi Garcia'nın orta sahaya yapılacak takviyenin baş aktörünün Steven N'Zonzi olmaya devam ettiği belirtiliyor.
Rudi Garcia'nın Roma'yı çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Steven N'Zonzi'nin dışında Lucas Digne ile Olivier Giroud gibi isimleri de takip ettiği söyleniyor.
Lyon'un elinde tutmakta zorlandığı Lucas Tousart'ın yanı sıra Dembele ve Marcelo'nun da ayrılıklarının söz konusu olduğu biliniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!
























