Nuri Şahin için bomba iddia!
Adı bir süredir Galatasaray'la birlikte anılan Nuri Şahin için Fransız basınından gündem yaratacak bir iddia geldi.
Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un takımda önemli bir revizyona gideceği ve gönderilecek isimler arasında milli futbolcu Nuri Şahin'in de olduğu iddia edilmişti.
Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktörü Fatih Terim ise son yaptığı açıklamada aralarında Nuri'nin de olduğu birkaç ismi sayarak "Bu isimleri uyduranlara selam gönderiyorum." ifadelerini kullanmıştı. Terim'in kulübün finansal koşullarına vurgu yaptığı açıklamalarına rağmen bugün Fransız basınından bomba bir iddia geldi.
Ülkede yayım yapan Sports.fr adlı internet sitesi, Dortmund'un göndermek istediği oyuncunun Cim Bom'a çok yakın olduğunu yazdı. Alban Lagoutte imzasıyla verilen haberde Sarı Kırmızılı yönetimin oyuncuyla olan görüşmelerinde büyük mesafe katettiği belirtildi. Site, Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğinin altını çizerek kadrosunu Nuri'yle güçlendirmek istediğini kaydetti.
2011 yazında altyapısından yetiştiği Dortmund'dan ayrılarak Real Madrid'in yolunu tutan Nuri, İspanyol devinde tutunamamıştı.
Ertesi sezonun başında Liverpool'a kiralanan milli futbolcu, devre arasında ise yeniden eski takımı Borussia Dortmund'a dönmüştü. 5,5 sezondur Alman devinin formasını terleten Nuri'nin piyasa değeri şu an için 4,5 milyon euro olarak gösteriliyor.
Nuri, geçtiğimiz sezon Dortmund formasıyla çıktığı 25 maçta 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

























