Nübel: ''Cehenneme hoş geldin' gibi şeyler okudum''
Schalke'nin genç kalecisi Alexander Nübel, İstanbul'daki Galatasaray maçında yaşadığı deneyimi anlattı.
Schalke'de Ralf Fahrmann'ın yokluğunda kaleyi devralan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'de Galatasaray'a karşı da forma giyen Alexander Nübel, İstanbul'da yaşadığı deneyimi anlattı.
Karşılaşma öncesi Galatasaray taraftarıyla ilgili birçok şey duyduğunu söyleyen genç file bekçisi, İstanbul'daki maç için 'Eğlenceliydi' ifadesini kullandı.
Alman basınına açıklamalarda bulunan Alexander Nübel, İstanbul deneyimiyle ilgili ''Şampiyonlar Ligi, dünyadaki en iyi kulüplerin mücadele ettiği bir arena. O marşı da duyunca iyice motive oluyorsunuz. Galatasaray maçından önce 'Cehenneme hoş geldin' gibi birçok şey okudum. Ama kötü de değildi. Topa vururken tüm stadyumun yüksek sesle ıslık çalması bence eğlenceliydi'' şeklinde konuştu.
22 yaşındaki Alexander Nübel bu sezon Schalke formasıyla 6 resmi maçta görev yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid seçimleri çıldırdı: Erling Haaland!

Florentino Perez resmen açıkladı: Mourinho

La Liga'da yılın golü Arda Güler'den

Napoli, Rasmus Höjlund'u takımda tuttu!

Hull City taraftarları tatil için Antalya'ya geldi

Manchester United'dan 45 milyon euroluk transfer: Ederson

Arsenal taraftarından Gabriel'e dev jest!

Real Madrid'de mutlu son: Denzel Dumfries

Acun Ilıcalı'dan Türkiye ve transfer yanıtı

Milan'dan Arne Slot hamlesi! İlk görüşme olumlu
























