Noa Lang: "Trabzonspor maçında oynarım"

5

NOA LANG GELİŞMESİ

Galatasaray'ın Liverpool ile oynadığı Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında reklam panolarına çarpması sonrası parmağında kısmi kopma medya gelen Noa Lang, ameliyat olduktan sonra milli takım için ülkesi Hollanda'ya gitti.

4

OKAN BURUK İLE GÖRÜŞME

Noa Lang'ın burada hocası Okan Buruk ile bir görüntülü görüşme yaptığı ve "Parmağım gayet iyi durumda. Hiçbir acı hissetmiyorum. Trabzonspor maçına hazırım." dediği öğrenildi.

3

ADAY KADRODA AMA...

26 yaşındaki futbolcu, Hollanda'nın Norveç ve Ekvador ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer aldı. Ancak Noa Lang, Norveç ile oynanacak ilk maçta kesin olarak forma giyemeyecek.

2

YENER İNCE'NİN AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Noa Lang için, "Futbolcularımızdan Noa Lang’ın sağ el birinci parmakta ciddi yaralanması oldu. Parmakta tam kopuk söz konusu değil. O konuya açıklık getirmek istiyorum; ancak ciddi anlamda yaralanma var. Bu bölgenin ivedilikle tamir edilmesi gerektiği için İstanbul’a getirmeden en hızlı şekilde Liverpool’da başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Şu anda herhangi bir problem gözükmemekle birlikte Galatasaray sağlık ekibi olarak takibini yapıyoruz. Uzun zamandır iyi bir iletişim içerisinde olduğumuz Hollanda Milli Takım sağlık ekibiyle dirsek temasındayız. Lang, Hollanda Milli Takımı’nın ilk maçında oynamayacak, sonrasında yapılacak değerlendirmeler sonrasında, şartların oluşması halinde ikinci maçlarında sahaya dönmesini planlıyoruz. Noa Lang’ın özel idman programıyla sahalara en kısa sürede dönüşünü hedefliyoruz." açıklamasını yaptı.

1

GALATASARAY PERFORMANSI

Napoli'den transferinden sonra Galatasaray'da 11 maçta süre bulan Noa Lang, 2 gol attı ve 2 asist yaptı. [Takvim]

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler