Nijerya Milli Takımı'nda korku dolu anlar: Uçağın camı çatladı!
Nijerya Milli Takımı'nı taşıyan uçak, kalkıştan bir süre sonra ön camının çatlaması nedeniyle iniş gerçekleştirdi.

Afrika Dünya Kupası Elemeleri maçı için yola çıkan Nijerya Milli Takımı, havada panik dolu dakikalar yaşadı.
UÇAĞIN ÖN CAMI ÇATLADI
Galatasaray forması giyen Victor Osimhen ve Beşiktaş forması giyen Wilfred Ndidi'nin de bulunduğu uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra ön camının çatlaması nedeniyle acil durum ilan etti.
KAFİLENİN DURUMU İYİ
Pilot, yaşanan teknik arızanın ardından güvenliği sağlamak amacıyla uçağı Angola'nın Luanda kentindeki havaalanına indirdi. Olayın ardından kafiledeki futbolcuların ve teknik ekibin durumunun iyi olduğu açıklandı.
NİJERYA'DAN AÇIKLAMA
Nijerya Futbol Federasyonu yetkilileri, olay sonrası yeni bir uçak temin edilerek takımın güvenli şekilde yolculuğuna devam edeceğini duyurdu.
Nijerya Milli Takımı’nı taşıyan uçak, uçağın ön camında meydana gelen çatlama nedeniyle Angola’ya acil iniş gerçekleştirdi. pic.twitter.com/FH4FP7YNxw
— Webaslan (@webaslan) October 11, 2025
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco'nun yeni patronu Sebastien Pocognoli oldu

Gasperini: "Roma'yı seçtim çünkü burada açlık var"

Ibrahimovic: "Mourinho ve Guardiola futbolu değiştirdi"

Kyle Walker'dan Manchester City itirafı: "İlk gönderilen ben oldum"

Avrupa devleri peşinde: Maignan!

Manchester United, Kenan Yıldız için gözünü kararttı!

Tchouameni'den Arda Güler isteği: Alonso'ya iletti!

Fransa'da Mbappe şoku!

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!
