Nijerya'dan Osimhen için açıklama!
Victor Osimhen'in Nijerya Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kampından ayrılarak Türkiye'ye döneceği iddiası için açıklama geldi.
Nijerya Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'nda Mozambik'i çeyrek finalde 4-0 yendiği karşılaşmada iki gol atan ancak Ademola Lookman ile tartışma yaşayan Victor Osimhen için flaş bir iddia gündeme geldi. Nijerya Futbol Federasyonu konu ile ilgili açıklama yaptı.
Lookman ile saha içerisinde bir pozisyon sonrası tartışan Osimhen'in maçtan soyunma odasından erken çıktığı ve takım otobüsünde tek başına oturduğu belirtildi. Tek başına oturan Osimhen'in yanına kimsenin gitmediği iddia edildi.
"TÜRKİYE'YE DÖNECEK" İDDİASINA YANIT
Nijerya basını, yaşananların ardından Osimhen'in teknik heyeti ve federasyonu milli takımdan ayrılmakla tehdit ettiğini öne sürdü.
Haberde Osimhen'in milli takımla işinin bittiğini, Türkiye'ye döneceğini yetkililere bildirdiği iddia edildi. Nijerya Futbol Federasyonu'nun üst düzey yetkililerinin Osimhen'e ulaşmaya çalıştığı, federasyon başkanının ise yıldız ismi sakinleştirmeye çalıştığı belirtildi.
Bazı yetkililerin ise Osimhen'in sakinleşmesi için golcü futbolcunun yalnız bırakılması gerektiğine inandığı vurgulandı.
FEDERASYON RESMEN YALANLADI
Bu gelişmelerin ardından Nijerya Futbol Federasyonu, Victor Osimhen'in kamptan ayrılacağı yönündeki iddiayı yalanladı.
Nijerya Milli Takım Menajeri Dayo Enebi Achor "Kampımızda sorun yok. İki kardeş arasında yaşananlar, birkaç saat içinde kolayca çözüldü. Her şey yolunda." açıklamasını yaptı.
NEDEN GERGİNLİK YAŞANDI?
Osimhen'in maç sırasında kendisine pas atmayan Lookman, Onyemaechi ile Akor Adams'a sinirlendiği anların görüntüsü Nijerya basınındaki haberlerde yer aldı ve olay çıkmasına sebep olarak bu pozisyonlar gösterildi. 




TEKNİK DİREKTÖR NE DEMİŞTİ?
Öte yandan Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Chelle, Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Mozambik karşısında alınan 4-0'lık galibiyet sırasında Victor Osimhen ile Ademola Lookman arasında yaşanan tartışmayı büyütmedi.
"SAHADA OLAN SAHADA KALIR"
Maç sonrası konuşan Chelle, olayın soyunma odasına yansıyıp yansımayacağı sorusuna temkinli yaklaştı. Fransız-Malili teknik adam, "Bu bir yönetim meselesi. Sahada olan sahada kalır, medya ile paylaşmam. Takım içindeki her şey takım içinde kalır" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Noa Lang asist yaptı; Napoli ile Verona berabere kaldı

Roma deplasmanda galibiyeti hatırladı!

Hansi Flick'ten Joao Cancelo için açıklama!

Jose Mourinho'dan Ruben Amorim ve Manchester United yanıtı!

Lewandowski, ayrılmak istemiyor!

Manchester City'de Galatasaray öncesi savunmada büyük kayıp

Fiorentina'da ayrılık ihtimali: Edin Dzeko

Manuel Neuer'den geleceği için açıklama!

Vinicius Junior'dan takım arkadaşlarına büyük tepki!

Jamie Carragher, Ruben Amorim'i yerden yere vurdu!

























