Nihat Özdemir: "Dünyaya futbolda da örnek olmalıyız"
Nihat Özdemir, bugün kulüp temsilcileriyle yapılacak toplantıyla ilgili olarak, "Tüm kulüplerden, dünyaya örnek olma adına, el ele vererek bu kararımıza ve futbola destek olmalarını isteyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Koronavirüs pandemisi nedeniyle olağanüstü günler yaşayan Türk futbolunun geleceğine ilişkin en önemli toplantılarından biri bugün yapılacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, video konferans yöntemiyle bir araya gelecek. Saat 14.00'te başlayacak toplantıya, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ve kulüp temsilcileri katılacak.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Beşiktaş'tan bir yöneticinin bizzat yer alacağı toplantıya, diğer kulüplerin temsilcileri video konferansla iştirak edecek.
YAYIN DA MASADA
Toplantının amacına ilişkin konuşan Nihat Özdemir, "Türkiye koronavirüsle mücadelede dünyaya örnek oldu şimdi futbolda da örnek olma zamanı. En önemli konu Süper Lig'in 12 Haziran'da başlaması. Tüm kulüplerden bu kararımıza ve futbola destek olmalarını isteyeceğiz" dedi.
Kulüpler Birliği Vakfı'nın video konferans yoluyla gerçekleştireceği toplantıda, maçlar durdurulduğu için kulüplere para ödemeyi kesen yayıncı kuruluş Digitürk ile yaşanan problemler de görüşülecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı


























