Nicolo Zaniolo: "Romalı oyunculara yumruk atmadım"
İtalya'da Nicolo Zaniolo'nun eski takımı Roma'nın genç oyuncularına yumruk attığı gündeme geldi. Zaniolo bu haber üzerine açıklama yaptı.

Fiorentina ile Roma'nın U20 takımlarının maçında, Nicolo Zaniolo soyunma odasında rakip takım oyuncusuna yumruk attığı İtalyan basınında manşet oldu.
Roma'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'a transfer olan, şu an Fiorentina'da kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki İtalyan futbolcunun, eski takımından bir oyuncuya yumruk attığı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
ROMA'NIN AÇIKLAMASI
Fiorantina U20'nin 2-1 kazandığı maçın ardından açıklama yapan Roma Kulübü, "Yapılan incelemeye göre, maç sonrası Zaniolo'nun kulübün genç takımı olan U20 takımının soyunma odasına gittiği ve bazı altyapı oyuncularına karşı kışkırtıcı bir tavır sergilediği anlaşılmıştır. Bu karşılaşma sırasında U20 takımından iki oyuncunun fiziksel olarak darp edildiği belirtilmiştir." ifadelerini kullandı.
ZANIOLO: "OLAY ÇIKMADAN AYRILDIM"
Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Nicolo Zaniolo "Maçın sonunda Fiorentinalı çocukları tebrik etmek için soyunma odasına gittim ve ardından Roma soyunma odasına giderek onlara 'Merhaba' demek istedim. Sonrasında sezon için tebriklerimi ilettim, ancak bana hakaret etmeye başladılar, bu yüzden durumun kötüye gitmesini önlemek için ayrılmayı tercih ettim." dedi.
İtalya'da gündeme gelen bu olayın ardından futbol federasyonunun nasıl bir karar alacağı merakla beklenmeye başlandı.
Bu sezon Fiorentina'da 36 maçta 1026 dakika forma giyen Nicolo Zaniolo, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, Matheus Cunha için hazır!

Barcelona'da yeni imza: Lamine Yamal!

Zaniolo hakkında soruşturma!

Manchester United'dan Liam Delap hamlesi!

Real Madrid'de Raul ile yollar ayrıldı

Chelsea, Emegha transferi için harekete geçti!

Manchester City, Rayan Cherki için devrede!

Monaco'da 1 numaralı aday David de Gea

Kevin de Bruyne uçağa bindi, rota Napoli

İşte Ancelotti'nin Brezilya kadrosu!
