Nicolo Zaniolo: "Hala onu düşünüyorum"
Udinese - Cagliari maçında net bir fırsattan yararlanamayan Nicolo Zaniolo, pozisyonla ilgili açıklama yaptı.
Udinese forması giyen Nicolo Zaniolo, Cagliari maçında kaçırdığı net fırsatı unutamıyor.
1-1 biten karşılaşmanın 74. dakikasında çok net bir fırsatta topu dışarıya gönderen İtalyan futbolcu, maç sonu yaptığı açıklamada pozisyonla ilgili konuştu.
Zaniolo, "Hala bize 3 puanı kazandırabilecek o fırsatı düşünüyorum! Ama futbolda kendimize acımaya zaman yok çünkü iki haftadan az bir süre sonra bu muhteşem form için tekrar sahada olacağız!" dedi.
26 yaşındaki futbolcu ayrıca, "Sergilediğimiz harika bir performans var ve böyle oynamaya devam edersek, bu maçta hak ettiğimiz puanları ileride kesinlikle alacağız." diye konuştu.
Udinese - Cagliari maçında ilk 11'de sahaya çıkan Nicolo Zaniolo, 77 dakika sahada kaldı.
Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Udinese'ye giden Zaniolo, İtalyan ekibinde şu ana kadar 5 maçta sahaya çıktı ve 1 kez gol sevinci yaşadı.
Nicolo Zaniolo'nun kaçırdığı pozisyon!👀 pic.twitter.com/CwfmSxVJa3
— Sporx (@sporx) October 5, 2025
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























