Nice'ten Belhanda için son pres!
Galatasaray'da Faslı oyuncu Younes Belhanda'nın Nice'e dönmeye yakın olduğu vurgulandı
Galatasaray'da Faslı oyuncu Younes Belhanda için eski kulübü Nice'in ilgisi devam ediyor. Bu transfer için ısrarcı olan ancak 2 milyon euro bonservis bedelinin üzerine çıkmayan Nice'in son günde imzayı attırmak istediği kaydedildi.
Fransız basınından Foot Mercato'nun özel haberine göre; Nice Kulübü, Belhanda için yoğun girişimlerde bulunmaya başladı ve oyuncunun transferi artık noktalanma aşamasına geldi.
Belhanda'nın Galatasaray'dan transferinin kolay olmadığı ancak bitmesinin daha yakın ihtimal görüldüğü yazıldı.
Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncu için toplam 10 milyon euro bonservis ödenmişti. Galatasaray'da toplam 110 maça çıkan Belhanda, 16 gol ve 23 asistle oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var

Napoli'den Lukaku ve Kevin De Bruyne açıklaması!

Napoli'den Anguissa'nın geleceği için açıklama!

Loris Karius'tan Real Madrid finali için itiraf

Roma'da 3 transfer hedefi elden kaçtı!

Aston Villa, Alejandro Garnacho'yu açıkladı

Bruno Fernandes kararını verdi

Barcelona, Karim Adeyemi'yi kadrosuna kattı



























