Nice maçı seyircisiz...
Galatasaray'ın Nice takımı ile Avusturya'da yapacağı hazırlık maçı güvenlik gerekçesiyle Slovenya'ya alındı.
DHA

Galatasaray'ın Salı günü Fransa'nın OGC Nice takımı ile Avusturya'da yapacağı hazırlık maçı, güvenlik gerekçesiyle Slovenya'ya alındı.
Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon çalışmaları kapsamında Fransa'nın OGC Nice takımı ile karşılaşacak. Daha önce Avusturya'nın Wolfsberg bölgesindeki Lavanttal Arena'da oynanacağı açıklanan maç, güvenlik gerekçesiyle Slovenya'nın Dravograd kentindeki Dravograd Stadı'na alındı. Yarın TSİ 19.15'te başlayacak karşılaşma, seyircisiz oynanacak.
Önceki gün Udinese ile Wörthersee Stadyumu'nda oynanan mücadele, 34. dakikada kale arkasında bulunan bir grup Galatasaray taraftarlarının sahaya attığı patlayıcı maddeler sebebiyle iptal edilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Al Nassr, Marc Cucurella için devreye girdi!

Luis Diaz, Bayern Münih yolunda!

Al Nassr'dan Antony teması

Miralem Pjanic: "Kenan büyük işler başaracak"

Bryan Zaragoza, İspanya'ya dönüyor

Bayern Münih'te Luis Diaz için geri sayım!

Ferdi Kadıoğlu, Kasım ayından sonra ilk kez sahada!

Joao Felix, Al Nassr yolcusu!

Milan, gözünü Club Brugge'a dikti

Kolo Muani için Juventus'tan yeni hamle
