Neymar'ın takımından Galatasaray'a
Santos’un 23 yaşındaki yıldızı, birçok Avrupa kulübüyle birlikte Galatasaray’ın takibinde.
Galatasaray transferde sadece Avrupa değil, Brezilya pazarında da arayışlarda bulunuyor. Son iddia da Brezilya cephesinden geldi.
Santos’ta forma giyen 23 yaşındaki yetenekli oyuncu Geuvanio’nun Cimbom’un takibinde olduğu belirtiliyor.
Sağ kanat, sol kanat ve forvet mevkilerinde forma giyen oyuncunun bonservis ücreti hayli yüksek. Avrupa’dan da takip eden birçok takım var. Neymar’ın çıktığı takım olan Santos, kapıyı 10 milyon euro seviyesinde bir rakamdan açıyor.
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi avantajıyla futbolcuyu ikna etmeyi, ardından sıkı bir pazarlıkla bu futbolcuyu daha düşük bir bonservis ücretiyle renklerine katmayı hedeflediği belirtiliyor.
HEDEF AVRUPA'YA SATMAK
Cimbom transferde ince eleyip sık dokurken, ileride maddi olarak geri dönüşü olacak isimlerin de peşinde. Eğer şartlar Galatasaray’ın istediği seviyeye gelirse ve bu oyuncuya forma giydirilirse birkaç sene sonra Avrupa pazarına çok daha yüksek rakamlarla satılabileceği savunuluyor.
GEUVANİO KİMDİR?
Tam adı: Geuvanio Santos Silva
Doğum: 5 Nisan 1992
Yaş: 23
Boy: 1,75 m
Ülke: Brezilya
Mevki: Sağ/sol kanat,forvet
Sözleşme bitiş: 31 Aralık 2017
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Premier Lig'de bilet fiyatları sınırlaması devam edecek

Inter'de ana hedef Guglielmo Vicario

Luca Toni'den Harry Kane için büyük övgü!

Real Madrid'i yıkan haber: Thibaut Courtois

Van Dijk'ten Galatasaray'a flaş gönderme!

LaLiga'dan resmi açıklama: Arda Güler'in golü kaç metreden?

İngiltere'de gündem Liverpool-Galatasaray maçı

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"

Dominik Szoboszlai: "Kişisel algıladım"


























