Neymar gözyaşlarıyla sahayı terk etti
Sakatlık kabusu devam eden Neymar, Atletico Mineiro karşılaşmasının 32. dakikasında sol uyluğundaki ağrılar nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Akşam

Brezilya futbolunun yıldız ismi Neymar, sakatlıklardan kurtulamıyor. Santos formasıyla ilk 11'de başladığı Atletico Mineiro maçının 32. dakikasında sol uyluğunda yaşadığı ağrı nedeniyle sahayı terk etti. 33 yaşındaki oyuncu gözyaşlarını tutamadı.
Bu, Neymar'ın yaklaşık bir yıl süren sakatlık sürecinden sonra forma giydiği ikinci karşılaşma ve ilk 11'deki ilk başlangıcıydı. Ekim 2022'de Uruguay maçında ön çapraz bağlarını ve menisküsünü yırtan Neymar, sahalara dönmek için uzun süre mücadele etmişti.
Ocak ayında Al-Hilal ile sözleşmesini fesheden Neymar, futbola başladığı kulüp Santos'a geri dönerek yeni bir başlangıç yapmıştı. Ancak bu son sakatlık, yıldız ismin kariyerindeki zorlukları bir kez daha gündeme taşıdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
