Neymar: "Böyle oynayarak G.Saray'ı yenmek..."
PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

PSG'nin Brezilyalı süper yıldızı Neymar, Galatasaray'ı 5-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Neymar'ın açıklamalara şöyle:
"OYNADIĞIMIZ OYUNDAN ÇOK MEMNUNUZ"
"Galatasaray'ı böyle oynayarak yendiğimiz için çok mutluyum. Şimdi lig için dinlenerek maçımıza hazırlanacağız. Sonra tekrar Şampiyonlar Ligi'ni düşüneceğiz. Bugün herkesin çok iyi oynadığı bir maçı geride bıraktık. Oynadığımız oyundan çok mutluyuz."
"CAVANI'NİN GOLE İHTİYACI VARDI"
"Galatasaray'a karşı kazandığımız penaltıyı Cavani'ye bıraktım çünkü o çok iyi bir penaltıcı. Kalitesi tartışılmaz bir golcü. İhtiyacı olan şey gol atmaktı ve golünü de atmış oldu. Takım da kendisi de çok mutlu oldu."
"BU KEZ ŞUBAT AYINA DAHA İYİ HAZIRLANACAĞIM"
"Geçen sezon Şubat ayında Şampiyonlar Ligi'nde takımımı yalnız bırakmıştım. Ama şimdi yeni kuranın ardından oynayacağımız maçlara çok iyi hazırlanacağım.
"BEN PSG'DE MUTLUYUM"
"Böyle güzel bir atmosferde oynadıktan sonra nerede oynadığımın önemi yok. Ben futbol oynamayı seviyorum. İki direk, bir top, iyi takım arkadaşlarım yanımdayken çok mutluyum. Şartlar böyleyken nerede oynadığımın önemi yok. Takımımda mutluyum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
