Newcastle, Barış Alper’i izledi
Newcastle United'da sportif direktörlük görevine getirilen Paul Mitchell'in Galatasaray-Beşiktaş maçını tribünden izlediği ve Barış Alper Yılmaz için masaya oturduğu iddia edildi.
Galatasaray ve A Milli Takımı'nda oynayan Barış Alper Yılmaz'ın adı özellikle EURO 2024'ten sonra transfer gündeminden düşmüyor.
İngiliz medyası, 4 Temmuz'da Newcastle United'da sportif direktörlük görevine getirilen Paul Mitchell'in Galatasaray-Beşiktaş maçını tribünden izlediğini ve Barış Alper Yılmaz için masaya oturduğunu iddia etti.
DEĞERİNİ SÜREKLİ KATLADI
Galatasaray'da özellikle geçen sezonun parlayan yıldızlarından biri olan Barış Alper Yılmaz'ın 2023'teki değeri sadece 1.5 milyon Euro idi. Güncel piyasa değeri şu anda 20 milyon Euro.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Betis'ten Fransa'da üç gollü zafer!

Manchester City, Erling Haaland ile Porto'yu yıktı!

Real Madrid, Inter'in hatalarını affetmedi, ilk yarı fişi çekti

Borussia Dortmund, Villarreal'e karşı ikinci yarı açıldı!

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi'nde büyük onur!

Acun Ilıcalı: "Las Vegas'ı ayaklarına getireceğim!"

Hansi Flick: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz"

Lamine Yamal: "Koşmazsak kaybederiz"

THY ve Liverpool: Premier Lig tarihine geçen anlaşma!

Karim Benzema için transfer itirafı!

























