Neden böyle oldu? Dany'den...
Galatasaray'ın Kamerunlu savunmacısı Dany Nounkeu, Real Madrid karşılaşması sonrasında mağlubiyetin nedenlerini açıkladı.
Webaslan.com

"Real Madrid'e karşı oynuyorsunuz ve ileride fırsatlar bulup bunları değerlendiremiyorsunuz. Onlardan topu alıp, bir şeyler üretebilmek kolay değil. Önde daha fazla baskı yapmak istedik. Onları tutmak istedik ama başaramadık. İlk golde, Mesut Özil ortada bomboş kaldı ve pasını rahatlıkla verebildi. Bu tarz kaliteli oyuncular bu tip pozisyonları bulduğu zaman affetmiyor. Bunu bir kez daha gördük."
Dany, Real Madrid'le Türk Telekom Arena'da oynayacakları rövanş maçıyla ilgili olarak ise; "İstanbul'da gelecek salı günü oynayacağımız maçta herşeyimizi sahaya koyacağız. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Eğer erken bir gol bulabilirsek, taraftarımızın da yardımıyla şansımızı deneyeceğiz" diyerek sözlerine son verdi.
Drogba son olarak, maç boyu kendisini savunan Fransız genç stoper Raphael Varane hakkında da yorum yaptı; "Oldukça sert ve güçlü bir oyuncu. Bugüne kadar gösterdiği performansın tesadüf olmadığını bize karşı oynadığı maçta da ispatladı" diyerek sözlerine son verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
