Neden Ancelotti neden?
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Juventus mücadelesi sonrası şaşırtıcı bir şekilde G.Saray'dan bahsetti.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti 2-1 yendikleri Juventus mücadelesinden sonra, ''Grupta rahatmışız gibi görülebilir ama sadece gruptan çıkmak önemli değil. Real Madrid'in felsefesi, kalan 3 maçını da kazanmaktır'' değerlendirmesini yaptı.
Ancelotti, ''Sizce bu Juventus'un gruptan çıkma şansı ne'' sorusuna ise ''Juventus bence iyi oynadı. Yüreğiyle oynadı. Dengeli, iyi bir takım ve savunma yapmayıp, hücum oynadı. Her şey olasıdır. Galatasaray ile Juventus arasında çok puan farkı yok ve hiç şüphe yok ki Juventus, Galatasaray'dan daha kuvvetli'' cevabını verdi.
Real Madrid Teknik Direktörü, gol atamadığı için eleştirilen Karim Benzema'ya da sahip çıkarak, ''Benzema gol atmadı ama çok iyi çalıştı, takıma yardımcı oldu. Ben ondan memnunum'' dedi.
Ancelotti son olarak, Juventus'tan meslektaşı Conte'nin hakeme yönelik eleştirilerine katılmadığını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Simeone: "Barcelona'nın oynadığı futbol değil!"

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü



























