Necati: "Türkiye'nin en iyi kadrosu G.Saray'da"
Galatasaray'ın eski oyuncusu Necati Ateş, sarı-kırmızılı takım hakkında konuştu.
Galatasaray'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Eskişehirspor'un yolunu tutan Necati Ateş, TRT3'te yayınlanan Spor Artı programında önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takıma övgüler yağdıran başarılı futbolcu, yeni takımında önemli işlere imza atmak istediğini söyledi.
Sarı-kırmızılıların kalitesinden bahseden Necati, "Türkiye'nin en iyi kadrosunun Galatasaray'da olduğuna inanıyorum" sözleriyle, eski ekibinin önemli işler yapacağını belirtti.
Kendi kariyerine değinen Necati Ateş, "Galatasaray benim yuvam. Ne zaman çağırırlarsa giderim ama şimdi buradayım. Galatasaray'da yaşadığım başarıları Eskişehirspor'da yaşamak istiyorum. Üç yıllık mukavelem var. Ama hayatta neler olacağını bilemiyoruz" şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri olan yetenekli golcü, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da oynadığı Eskişehirspor maçında rakip takım formasıyla sahaya çıkmıştı. Duygusal anların yaşandığı maçta sarı-kırmızılı taraftarlar maç öncesi Necati'yi tribüne çağırarak alkışlamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Florentino kazandı, Mourinho geri döndü

Inter'den Curtis Jones itirafı: "Beğeniyoruz, gizlemiyoruz"

PSG'den Vitinha ve Joao Neves tavrı: "Onlar dokunulmaz"

Chelsea'de Marc Cucurella kararı!

Juventus, Alexander Sörloth ile anlaştı!

LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!


























