Necati Ateş'ten Icardi'ye tepki!
Galatasaray'ın efsane oyuncularından Necati Ateş, Başakşehir ile oynanan Türkiye Kupası maçı sonrası paylaşım yapan Mauro Icardi'yi suçladı. Hakem kararları sonrası 'yılın soygunu' ifadesini kullanan Icardi, Profesyonel Disiplin Kuruluna sevkedilmişti.
Galatasaray'da Mauro Icardi şoku yaşanıyor.
Başakşehir ile Türkiye Kupası'nda oynanan çeyrek final maçı sonrası hakem Kadir Sağlam'ı eleştiren Arjantinli yıldız, "Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu" ifadeleriini kullanarak sosyal medyadan paylaşım yapmıştı.
Icardi'nin bu davranışları sonrası Türkiye Futbol Federasyonu yıldız oyuncunun PFDK'ye sevkedildiğini açıkladı. Yeni kurala göre Icardi, men cezası alması durumunda gelecek sezon oynanacak Türkiye Kupası maçında cezasını çekeceği belirtildi. Yıldız oyuncunun Kayserispor ile yapılacak lig maçında sahaya çıkabileceği öğrenildi
NECATİ ATEŞ'TEN ICARDI ELEŞTİRİSİ
Geçen sezon Fatih Terim'in ekibinde yer alan Necati Ateş, TRT Spor'da Icardi'nin cezasını değerlendirdi. Arjantinli oyuncunun hatalı olduğunu aktaran Ateş, "Ben burada Icardi'ye kızarım. Yöneticilerin yaptığı açıklamaların gazını oyuncular da alıyor. Kulüpten habersiz Instagram'ı kullanırken kulübün başını ağrıtıyor. Icardi bu sebepten ceza alırsa ben faturayı oyuncuya keserim." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız






























