Ne Riera, ne Hakan! Onu istiyor
Galatasaray’da transfer dönemi beklenirken, İngiliz haber sitelerinde Kolarov ismi ortaya atıldı. Mancini’nin Manchester City’den öğrencisi Aleksandar Kolarov’un peşinde olduğu iddia edildi.
Milliyet
Haberde ayrıca, Kolarov’un takımda düzenli bir şekilde forma giyememesi devam ederse takımdan ayrılmayı düşüneceği ve Galatasaray’dan gelecek bir teklif halinde Manchester City’den ayrılabileceği yazıldı.
BARRY DE GÜNDEMDE
Öte yandan, Roberto Mancini’nin orta saha için yine eski öğrencilerinden Gareth Barry’i alternatifler arasına aldığı belirtildi. Everton’da kiralık olarak forma giyen Barry’nin Mancini’nin takibinde olduğu vurgulandı. Sitede yer alan haberde, Barry’nin Manchester City’de oynarken İtalyan çalıştırıcı ile arasının çok iyi olduğu ve şu an Everton’da düzenli forma giymesine karşın geleceğini düşündüğü yazıldı. İngiliz futbolcunun ayrıca Manchester City’i gelecek planlarına katmadığı da belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

























