Nani gündemden düşmüyor
Galatasaray, yıllık 3.5 milyon euro’ya el sıkıştığı Portekizli yıldıza 1 hafta içinde imza attırmak için çaba gösteriyor.
Star
Stoper sorununu Lille’den Chedjou’yu 6.3 milyon euro bonservis bedeli ve 200 bin euro imza parası karşılığında renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Portekizli kanat oyuncusu için Manchester United’la yaptığı pazarlıklarda mutlu sona yaklaştığı bildirildi. Nani ile yıllık 3.5 milyon euro karşılığında el sıkışan Cim-Bom’un, bonservis için 14 milyon euro talep eden İngiliz kulübünü 10 milyon euro’ya kadar düşürttüğü, kendilerinin de 7 milyon euro’luk öneriyi 8’e çıkardığı öğrenildi. United’ın en geç salı gününe kadar Galatasaray’ın teklifini kabul edeceği ifade ediliyor.
Bülent Tulun’un da Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim’e Nani’nin önümüzdeki cuma günü imza atma ihtimalini yüzde 80 olarak ilettiği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, Alaves deplasmanında nefes aldı!

Inter, Genoa deplasmanında hata yapmadı!

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

























