Nani gündemden düşmüyor
Galatasaray, yıllık 3.5 milyon euro’ya el sıkıştığı Portekizli yıldıza 1 hafta içinde imza attırmak için çaba gösteriyor.
Star
Stoper sorununu Lille’den Chedjou’yu 6.3 milyon euro bonservis bedeli ve 200 bin euro imza parası karşılığında renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Portekizli kanat oyuncusu için Manchester United’la yaptığı pazarlıklarda mutlu sona yaklaştığı bildirildi. Nani ile yıllık 3.5 milyon euro karşılığında el sıkışan Cim-Bom’un, bonservis için 14 milyon euro talep eden İngiliz kulübünü 10 milyon euro’ya kadar düşürttüğü, kendilerinin de 7 milyon euro’luk öneriyi 8’e çıkardığı öğrenildi. United’ın en geç salı gününe kadar Galatasaray’ın teklifini kabul edeceği ifade ediliyor.
Bülent Tulun’un da Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim’e Nani’nin önümüzdeki cuma günü imza atma ihtimalini yüzde 80 olarak ilettiği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'de kayıplar sürüyor!

Bayern Münih, Kane'in asistleriyle zirveyi bırakmadı!

Can Uzun'lu Frankfurt, 90+3'te puanı kurtardı!

Borussia Dortmund, Felix Nmecha ile kazandı

Leipzig, Augsburg'u farklı geçti

Fabio Cannavaro'dan Juventus açıklaması

Tottenham'a Elland Road'da Leeds United freni!

Diego Simeone'den Barcelona için açıklama

Como'dan Nico Paz açıklaması: "Yüzde yüz bizim oyuncumuz"

Hansi Flick'ten Atletico Madrid ve Alvarez açıklaması!
























