Nando'dan büyük fedakarlık!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın kalesini koruyan başarılı kaleci Fernando Muslera'nın, Chelsea maçında büyük bir fedakarlıkta bulunduğu ortaya çıktı.  

Vatan
Nando'dan büyük fedakarlık!
G.Saray'ın Londra’da Chelsea’yle oynadığı maçta forma giymeme ihtimali bulunan Fernando Muslera’nın fedakârlığı farkı yenilginin önüne geçti.

Karabük maçında Eneramo ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve dizine 8 dikiş atılan Uruguaylı file bekçisine o maçta başta takım arkadaşları Drogba ve Sneijder “Böyle devam etme çok riskli” derken, Muslera takımını yalnız bırakmamak adına sahada kalmak istediğini ve oynayabileceğini teknik heyete bildirerek maça devam etti.


‘NE OLURSA OLSUN...’

Karabük maçı sonrası Mancini ile görüşen Muslera hocasına “Ne olursa olsun Chelsea’ye karşı sahadayım” diyerek kaleye geçerken, iki gol yemesine karşın farkı önledi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler