Naim Sliti için Yunanistan'dan rakip!
Galatasaray'ın listesinde yer alan Naim Sliti için Yunanistan şampiyonu PAOK da devreye girdi.
Galatasaray'ın transfer gündemine aldığı Dijon'un 10 numarası Naim Sliti için Başakşehir'in ardından bir kulüp daha devreye girdi.
L'Equipe'in haberine göre; Galatasaray ve Başakşehir, Tunuslu futbolcunun transferi için girişimlerini sürdürüyor.
YUNANİSTAN ŞAMPİYONU DEVREDE
Haberde; Yunanistan şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü eleme turu oynayacak olan PAOK'un da oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği belirtildi.
Dijon ile 2022'ye kadar sözleşmesi olduğu halde ayrılmak istediğini açıklayan 26 yaşındaki oyuncu, "Henüz resmi bir teklif yok ancak bazı temaslar oldu. Buradan güzel bir şekilde ayrılmak istiyorum" ifadelerini kullanmmıştı.
Dijon'un Lille'den 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Tunuslu oyuncu, geçen sezon son anda ligde kaldıkları Dijon'da 42 maçta 10 gol, 10 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal


























