"Mutlu son" çok yakın
İsviçre'nin Basel takımında oynayan genç yetenek Shaqiri için girişimlerimizi hızlandırdığımız ve oyuncuyla el sıkıştığımız iddia edildi.
Vatan

Dürüst bu durumu yalanlarken, Albayrak ise Aysal'ın Galatasaray için yurtdışında olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılar ile ilgili sıcak bir Xherdan Shaqiri açıklaması ise Dürüst'den geldi.
Galatasaray'a gelecek olan oyuncunun ileride problem çıkarmaması gerektiğini söyleyen Dürüst, Shaqiri transferi ile ilgili olarak, " Basel'e ikinci teklif yok, biz teklifimizi verdik. Onlar da futbolcu ile görüşebileceğimizi söylediler. Shaqiri ile de görüştük. Onlara yapmak için teklif yapmayacağız. Çünkü teklifimize makul demediler ancak görüşmemize de izin verdiler. Mail yolduyla Basel ile muhattap olduk. Şu anda iyi bir takım kurduk ve gelecek olan transferin bizim takımımızın kimyasını bozmaması çok önemli. Hocamızın da yönetimizin de dikkat ettiği konuların başında bu geliyor" şeklinde konuştu.
Shaqiri ile ilgili net kararın bu hafta içerisinde kesinleşmesi bekleniyor. Alınacak transfer kararının ardından rota kesin olarak belirlenecek
%%EMBEDVIDEO_2395%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Haaland'la üç puana uzandı!

Donyell Malen yıldızlaştı, Aston Villa iki golle kazandı!

Everton, Crystal Palace'ın serisini bitirdi!

Bologna, Pisa'yı farklı geçti

Wolverhampton'a 86'da şok!

Newcastle United, sahasında Postecoglou'yu üzdü!

Amorim'den kaleci tercihi için açıklama!

Liverpool için her şey tersine döndü!

Arsenal'den Kenan Yıldız'a yakın takip!

Athletic Bilbao'dan Filistin'e özel destek
