Mustafa Muhammed'i sezon sonuna kadar izleyecekler
Mustafa Muhammed, Avrupa kulüplerinin radarına girince, Galatasaray harekete geçti. İngilizler, Mısırlı ismi sezon sonuna kadar takip etmeye karar verdi.
Galatasaray'ın Mısır Ligi takımı Zamalek'ten satına alma opsiyonuyla kiraladığı Mustafa Muhammed, sarı-kırmızılılarda kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin radarına girdi.
Sarı-kırmızılıların 2 milyon dolar karşılığında 1,5 yıllığına kiraladığı Mustafa Muhammed için 4 milyon dolarlık opsiyon hakkı bulunuyor. Abdurrahim Albayrak "Temmuz 2022'ye kadar Mustafa Muhammed'i satın alabiliriz" dedikten sonra Mısır basınına yaptığı açıklamada "Bonservisini bu yıl satın alacağız" dedi.
AVRUPA KULÜPLERİ TAKİPTE
Galatasaray'ın Mustafa Muhammed'in bonservisi için hareket geçmesindeki en büyük etken Avrupa kulüpleri oldu. Baştan İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace olmak üzere, Avrupa'da birçok kulüp 23 yaşındaki golcü futbolcu için takibe başladı. İngiliz ve İtalyan takımlarının gündemine gelen Mustafa Muhammed'i kaptırmak istemeyen Galatasaray'ın sezon biter bitmez opsiyonu kullanmayı düşündüğü ortaya çıktı.
PALACE SEZON SONUNA KADAR...
Öte yandan Crystal Palace'ın sezon sonuna kadar Mustafa Muhammed'i takip edeceği, raporların olumlu olması halinde, Mısırlı golcü için Zamalek ve Galatasaray ile görüşüleceği bilgisine ulaşıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























