Mustafa Muhammed: "Olimpiyatta elimden geleni yapacağım"
Mustafa Muhammed, Mısır Olimpiyat Milli Takımı'nda olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki maçlarının tarihleri ile Mısır'ın olimpiyatlardaki maçlarının tarihleri çakışıyor.
Maçlar Temmuz ayında oynanacak. Bu nedenle Mustafa Muhammed, sarı-kırmızılı kulübün eleme maçlarında forma giyemeyecek.
Mısır ile olimpiyatta mücadele edeceği için mutlu olduğunu açıklayan Mustafa Muhammed, elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.
Mustafa Muhammed, "Mısır Milli Takımı ile Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılacağım için çok mutluyum. Takım olarak iyi işler yapmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Arjantin, İspanya ve Avustralya'nın yer aldığı grup oldukça zor. Başarılı olmak için kararlıyız. Olimpiyat madalyası almak kolay değil. Mücadele edeceğiz ve ülkemizi mutlu etmeye çalışacağız. Mısır futbolu için bu jenerasyon elinden gelenin fazlasını yapacak." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!

Barcelona'yı üzen sakatlık haberi: Pedri

Napoli'ye Kevin De Bruyne'den kötü haber!

Barcelona, hazırlık maçıyla yüksek gelir hedefliyor!

Josep Martinez için hapis cezası tehlikesi!

Inaki Pena: "Geri dönmek istiyorum"

Juventus, Luciano Spalletti ile anlaştı!

























