Mustafa Denizli'nin derbi temennisi
Teknik direktör Mustafa Denizli, Türkiye Kupası finali hakkında konuştu ve 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türkiye'nin durumunu değerlendirdi.
DHA
Milliyet Gazetesi tarafından bu yıl 62'ncisi düzenlenen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'ne katılan teknik direktör Mustafa Denizli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası öncesi durumunu değerlendiren Denizli, "Şu anda milli takımın bize verdiği mesaj, bu şampiyonada son derece iyi ve açık kapıların olduğu bir mesaj. İnşallah da düşündüklerimizi gerçekleştirir" diye konuştu.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadele ile ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, "Türkiye'nin bugünkü ortamına layık bir ortam olsun. Güzel bir maç olsun. Fenerbahçe de, Galatasaray da bu finale hak ederek geldiler. Hak edenin kazanmasını istiyorum" şeklinde konuştu.
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'yle ilgili de Denizli, "Türkiye'de gelenekselleşmiş bir ödül töreni. Milliyet'in ödül töreni sporcular için önemli. Yıllarca ödül veren ve ödül alan olarak burada bulundum" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!
























