Mustafa Cengiz'in keyfi kaçtı
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Göztepe maçının ardından oldukça üzgündü. Her zaman kabul ettiği fotoğraf isteklerini bu kez reddeden başkanın yüzünden düşen bin parçaydı.
Habertürk
Galatasaray'ı İzmir'de de yalnız bırakmayarak karşılaşmayı tribünden takip eden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, maç sonu üzüntüden ne yapacağını şaşırdı.
Bitiş düdüğünün ardından ayağa kalkan Cengiz, bir süre sonra geri yerine oturup sonra tekrar kalktı ve stadı terketti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen futbolseverleri her zamankinden farklı olarak reddeden Sarı-Kırmızılılar'ın 1 numarasının yüzünden düşen bin parçaydı.
Bir taraftan takımın durumuna çare arayan başkanın diğer taraftan da kendilerini devirmek için hareket halinde olan muhalefetten bazı isimler nedeniyle oldukça keyifsiz ve sinirli olduğu bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama






















