Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın hibe ettiği para belli oldu
Galatasaray Spor Kulübü başkan yardımcısı Kaan Kançal, sarı-kırmızılıların divan kurulunda önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Spor Kulübü başkan yardımcısı Kaan Kançal, kulübün UEFA'nın Finansal Fair Play krallarına uyma sorunu yaşamadığını söyledi.
Mali konularla ilgili söz alan Kançal, "UEFA kriterlerini tutturmamız konusunda hiçbir endişemiz yok." diye konuştu.
Kançal, başkan Mustafa Cengiz'in bazı konularda eleştirilmesiyle ilgili, "Başkanımız Mustafa Cengiz'in 2011'te attığı bir tweet gündeme getiriliyor. Açıkçası vicdanen rahatsız oluyorum. Sayın Başkanımızın kulübümüze verdiği şahsi kefaletin tutarı 375 milyon lira. Sayın Abdurrahim Albayrak'ın ise 390 milyon lira. Bu konuşmaları yaparken lütfen bu insanların hakkını teslim edelim. Mali tabloların arkasında bir takım idari reformlar var. Bunlar başkanımız ve yönetim kurulumuzun iradesiyle yapıldı. Bu idari reformlar olmadan mali tablolardaki iyileşmeyi sürdüremeyiz. Bu başarıyı lütfen başta başkanımız ve yönetim kurulumuza ithafen kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferdi Kadıoğlu, yükselişine devam ediyor!

Nicolo Zaniolo'dan Udinese'yi korkutan haber

Nefes kesen maçta Newcastle, Leeds'i yıktı!

Manchester United, Burnley ile yenişemedi!

Noa Lang asist yaptı; Napoli ile Verona berabere kaldı

Roma deplasmanda galibiyeti hatırladı!

Hansi Flick'ten Joao Cancelo için açıklama!

Jose Mourinho'dan Ruben Amorim ve Manchester United yanıtı!

Lewandowski, ayrılmak istemiyor!

Manchester City'de Galatasaray öncesi savunmada büyük kayıp



























