Mustafa Cengiz: "Omar'ı scout ekibimiz buldu!"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yeni transfer Omar Elabdellaoui, imza töerni sonrası açıklamalarda bulundu.
Omar Elabdellaoui'nin imza töreni, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile birlikte yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın katılımıyla gerçekleşti.
Mustafa Cengiz, Omar Elabdellaoui'nin değerli bir futbolcu olduğunu dile getirerek yeni transferimiz hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Omar Norveç'te doğdu ve büyüdü. Kendisi Norveç Milli Takımı'nda ve Olympiakos'ta kaptanlık yapmış çok değerli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vereceğine ve Galatasaray'da çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu transferin hem camiamıza hem futbol takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Scout ekibimizi ve teknik ekibimizi Omar gibi bir futbolcuyu kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Hoş geldin."
"ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM"
Fas asıllı Norveçli futbolcu, imzasından sonra yaptığı açıklamada, "Buraya geldiğimden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Başkanımıza beni buraya kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Başlamak için sabırsızım ve bu mücadelede yer almak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Juventus'un hasreti devam ediyor!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!























