Mustafa Cengiz maça gidiyor
Geçirdiği iki ameliyatın ardından bir süredir evinde istirahat eden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımı yalnız bırakmayacak. Cengiz bu akşam oynanacak Gaziantep FK maçında tribünde olacak.
7 Mayıs'ta beyin ameliyatı, 18 Mayıs'ta ise mide ameliyatı geçiren Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın Gaziantep FK maçında takımı yalnız bırakmayacak.
Habertürk'ün haberine göre Cengiz, bugünkü karşılaşmayı yerinde takip edecek. Hastalığı nedeniyle oldukça zayıflayan Başkan Cengiz, takımına destek olmak için Gaziantep karşılaşmasında TT Stadı'nda yerini alacak.
18 Mayıs'taki ameliyatın ardından 3 Haziran'da taburcu olan Cengiz, burada bir açıklama yapmış ve "Sadece sesim kısık. O da 3-4 gün sonra düzelir. Gördüğünüz gibiyim. Beni sabahtan yatsı namazına kadar dualarla haşreden taraftarıma, camiama, Türk halkına teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Mücadele bir varlıktır. Mücadeleye devam edeceğiz." diye konuşmuştu.
YOKSA SEN HALA
WEBASLAN TWITTER HESABINI
TAKİP ETMEDİN Mİ?
BÜYÜK SÜRPRİZLER BURADA
HEMEN TIKLA, TAKİP ET
İmparator: “Sahaya 11 kişi çıktığımız sürece hiçbir bahanemiz olamaz. Çıkıp, savaşacağız, kazanacağız” pic.twitter.com/cbMRlFk7Xa
— Webaslan.com (@webaslan) June 21, 2020
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

Napoli'den Eljif Elmas kararı

Conte, Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe ve İtalya iddiası!

Manchester City, Enzo Maresca ile anlaştı!

Arsenal, 22 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor!

PSG'den Dembele için sakatlık açıklaması

Manchester City'de büyük değişim: Guardiola yerine Maresca






















