Mustafa Cengiz: "Lig bitmeden seçim yok"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, seçimlerin lig bittikten sonra yapılmasını planladıklarını açıkladı.
Hürriyet

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, seçim tarihinin henüz açıklanmaması sonrasında oluşan spekülasyonlara net bir yanıt verdi.
20 Ocak'taki olağanüstü genel kurul öncesi camiaya verdiği sözü tutacağını belirten Cengiz, şunları söyledi: "Üzerimizde baskı kurmaya çalışıyorlar. Bunlara gerek yok. Ben ne dediysem odur. Camiaya bir söz verdim. Seçimin olması için önce ligin bitmesi lazım. Futbolcuların seçim atmosferinden olumsuz etkilenmesini istemiyoruz. Bu yüzden genel kurulun ilk ayağı mayıs son haftasında yapılmalı. Bunu planlıyoruz."
Çalışma temposu hakkında da bilgi veren Cengiz, "İlk geldiğimde günde 500 sayfa okuyordum. Şimdi 50 sayfaya kadar indi. Geceleri, kalkıp dosyaları okuyorum" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!

Vlahovic, Juventus'ta kalmakta kararlı

Inter, Ter Stegen'i gündemine aldı!
