Mustafa Cengiz: "İmzamızın arkasındayız"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, üyelik başvuruları kabul edilmeyen Galatasaray Lisesi mezunlarının gönlünü almak için harekete geçti.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, üyelik başvuruları kabul edilmeyen Galatasaray Lisesi mezunlarının gönlünü almak için harekete geçti.
Cengiz önceki gün her dönemden 2'şer kişi ile bir araya gelerek neden üyeliklerin kabul edilmediğini açıklamaya çalıştı. Savcı ve hakimlerle konuştuğunu, imzalarla ilgili sıkıntılar olduğunu anlatan Cengiz'in "Ancak üzülmeyin. Sizlerin yerine de çok değerli kişiler Galatasaray'a üye olacak. Seneye referans imzaları konusunda biraz daha hassas da davranırsınız" dediği bildirildi.
Cengiz'le konuşan genç üyeler ise imzaların arkasında durarak, "Bizler imzalarımızın arkasındayız. Referanslarda imzaları olanların beyanları da ortada" yanıtını verdiler. Sonuçta da Mustafa Cengiz'in gönül alma hamlesi başarısız oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























