Muslera'ya Uruguay mi engel oldu?
Ayak parmağında kırık olan Muslera atel takılıp Kopenhag ve Kadıköy'de oynatılacaktı ancak Uruguay Futbol Federasyonu son anda devreye girdi.
Akşam

Sarı-Kırmızılılar, Muslera'yı iyileştirmeye çalışırken bir de Uruguay Futbol Federasyonu ile kriz yaşıyor. Sağlık heyetinin raporu doğrultusunda, Muslera'ya ‘2 K' yani Kopenhag ve Kadıköy'de ayak parmağına atel takarak oynatma hesapları yapılırken, dünkü idmanda bu konuda ilk uygulama gerçekleştirildi. Muslera takılan atel ile salonda çalıştı. Teknik kadro da Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag ile ligde F.Bahçe ile oynanacak maçlarda bu uygulamayı denemeyi kararlaştırdı. Ancak bu noktada da beklenmedik bir gelişme yaşandı.
Devreye giren Uruguay Futbol Federasyonu, kampı Florya'da yapacaklarını hatırlatıp, “15 ve 19 Kasım'da Dünya Kupası'na katılabilmek için Ürdün ile baraj maçları oynayacağız. Sakatlığı sabit olan Muslera'nın, takımınızın önündeki iki maçta oynatılmamasını ve milli takımımıza sakatlığı ilerlemiş şekilde gönderilmemesini istiyoruz” uyarısı yapıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Borussia Dortmund, Trossard'ı istiyor

Chelsea'den Sterling kararı: 23 milyon Euro!

Altay Bayındır'dan transferde ters köşe!

Roma'ya Brezilya'dan sağ bek!

Rodrygo'dan Tottenham'a ret!

La Liga'da teknik direktörlere "VAR incelemesi talep etme" hakkı

Marsilya'da mutlu son: Igor Paixao

Tagliafico, Lyon'da kalıyor!

Feyenoord'lu Paixo için transfer yarışı!

Vincius JR, Mbappe ile eşit ücret istiyor
