Muslera'nın takımı Uruguay Copa America'dan elendi
Galatasaraylı Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay, Copa America çeyrek finalinde Kolombiya'ya elendi.

Fotoğraf : EPA
Copa America Çeyrek Finali'nde Kolombiya ile Uruguay karşı karşıya geldi.
Estadio Nacional de Brasilia'da oynanan ve normal süresi 0-0 biten maçı Kolombiya, penaltılarda 4-2 yenerek yarı finale yükseldi.
Uzatmalar oynanmadan direkt penaltı vuruşlarına gidilen maçta Uruguay adına Jose Gimenez ve Matias Vina atışları kaçırarak şanssızlık yaşayan isimler oldu. İki penaltıyı da kurtaran David Ospina ise maçın kahramanı olarak öne çıktı. Öte yandan Galatasaraylı Fernando Muslera karşılaşmada 90 dakika forma giydi.
Copa America yarı finaline daha önce Brezilya ve Peru yükselmiş ve aynı zamanda da eşleşmişti. Kolombiya'nın yarı finaldeki rakibi ise Arjantin - Ekvador maçının ardından belli olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar

Bayern Münih'ten Rashford sürprizi!

Mitoma, Brighton ile yeni sözleşmeye hazır!

Diogo Jota, hayatını kaybetti!
