Muslera'nın Galatasaray ve Fenerbahçe iddiası
Fernando Muslera, Galatasaray ile ilgili planlarını anlatırken, bu sezon Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini de dile getirdi.
Galatasaray'ın file bekçisi Muslera, Arjantin ve Paraguay maçlarından sonra Türkiye'ye dönüyor. Muslera, Buenos Aires üzerinden İstanbul'a dönerken arkadaşının aracı olmasıyla TuyoYMia810 isimli radyo programına katıldı.
6 yıldır Galatasaray'da oynadığını belirten Uruguaylı kaleci, "Galatasaray'da 10 yılımı tamamlayacağım sanırım. Galatasaray'da en uzun süre oynayan yabancı oyuncu olmak istiyorum" dedi.
Muslera, Fenerbahçe'nin sorulması üzerine ise, "Fenerbahçe stadını seviyorum. Orada oynamayı, o seyirciye karşı oynamayı seviyorum. Orada kupa aldık ama artık orada kazanmamızın zamanı geldiğini de düşünüyorum" ifadesini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Goretzka açıklaması!

Sofyan Amrabat, Barcelona maçında yok!

Kylian Mbappe, La Liga'da her takıma attı!

Barcelona Başkanı Laporta'dan Real Madrid'e gönderme!

Marcelo: "Tarihin en iyisi değilim"

Barcelona, Eric Garcia ile sözleşme uzattı!

Barcelona'da Raphinha için ayrılık iddiası!

Ola Aina'dan itiraf: "Başka futbolcunun sevgilisiyle konuşuyorum"

Modric: "Real Madrid'den sonra her adım aşağıya gider"

Arsenal, Ekvadorlu ikizleri kadrosuna kattı!


























