Muslera'dan sevindirici karar!
Ayrılmak için piyasa araştırması yapan Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera kararından vazgeçti.

Galatasaray’daki 5. sezonunu geride bırakmaya hazırlanan Fernando Muslera kontratı olmasına rağmen sezon sonunda ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.
Claudip Taffarel ile birlikte Galatasaray’daki misyonunu tamamladığını söyleyen ve kulübün de Avrupa cezası alması nedeniyle arayışlara giren Uruguaylı file bekçisi kararından geri adım attı.
29 yaşındaki oyuncu Fernando Muslera yaptığı kontrat ile birlikte 2017-18 sezonu sonuna kadar Galatasaray’da kalmayı garanti ederken yıllık ise 3 milyon 575 bin Euro gibi yüksek bir kontrata da imzasını atmıştı. Fakat hem menajerlerin kendisini iyi bir rakama satma isteği hem de kulübün içinde bulunduğu durum oyuncunun da aklını karıştırırken sonunda kararını verdi ve kalmak istediğini idarecilere bildirdi.
Avrupa'dan bazı takımların yanı sıra Muslera için Güney Amerika’nın ünlü kulüpleri de devreye girdi. Fakat Galatasaray’dan aldığı rakamın yanına bile yaklaşamayan bu öneriler sonrasında eşi ile durum değerlendirmesi yapan Muslera yola Galatasaray’da devam etmeye karar verdi.
Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmasa bile kulübünde kalmak isteyen oyuncunun eşinin İstanbul’u sevmesi ve burada kurdukları düzen de kalmalarında pay sahibi oldu.
FERNANDO MUSLERA: "BURADA ÇOK MUTLUYUM"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
