Muslera'dan 'o gol'ün nedeni
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Orduspor maçında yenilen o golün konsantrasyonunun bozulması nedeniyle atıldığını söyledi.
Orduspor maçında degajı, Selçuk'a çarptırıp kendi kalesine gol atan Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, Drogba'nın el kaldırıp sürekli top istediği için konsantrasyonunu bozduğunu söyledi
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Muslera, Orduspor maçında kendi kalesine attığı golde "asisti" Drogba'nın yaptığını söyledi. Degaj yaparken topu Selçuk İnan'a isabet ettiren ve takım arkadaşına çarpan topla takımının 1-0 geriye düşmesine sebep olan Uruguaylı kaleci, Drogba'nın kendisini hataya zorladığını söyledi. Muslera devre arasında soyunma odasına giderken yanındakilere "Drogba hiç durmadan top isteyince top ona atmak için acele ettim. Sürekli el kaldırıp bağırınca soğukkanlılığımı yitirdim. Drogba konsantrasyonumu bozdu. Ama ne olursa olsun, bu golü yememeliydim" dedi.
Galatasaray, bu golün ardından penaltıdan da yediği golle 2-0 mağlup olmasına rağmen büyük bir karakter gösterisi sunup, ikinci yarıda rakibine 4 gol atarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi

Juventus, Guglielmo Vicario'yu kadrosuna kattı

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"



























