Muslera yerine Kolombiyalı!
Galatasaray'ın yaz aylarında Arsenal'den David Ospina'yı istediği iddia edildi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Yaz aylarında yaptığı hamleleri taraftarları memnun etmeyen Galatasaray ile ilgili İngiltere'den sürpriz bir iddia geldi.
Ada basınının önde gelen kuruluşlarından Daily Mail'den Sami Mokbel, sarı-kırmızılıların yaz aylarında David Ospina için Arsenal ile temasa geçtiğini iddia etti.
Fenerbahçe'nin de bir dönem gündeminde bulunan Kolombiyalı oyuncunun, Arsene Wenger'den oynama garantisi aldıktan sonra takımda kalmaya karar verdiği kaydedildi.
Ancak Wenger'in tercihini Petr Cech'ten yana kullanmasının ardından 27 yaşındaki file bekçisinin de devre arasında ayrılmayı düşündüğü ifade edildi.
MUSLERA'NIN YERİNE Mİ DÜŞÜNÜLDÜ?
Geçtiğimiz transfer döneminde uzun süre, Galatasaray'ın kazandığı 3 kupada büyük payı olan Fernando Muslera'nın ayrılacağı konuşulmuştu.
İngiliz devi Manchester United'ın, Uruguaylı kaleci için Galatasaray'a 35 milyon eurolara varan bonservis bedelleri önerdiği de iddia edilmişti.Fernando Muslera'nın Galatasaray ile 2018 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Acun Ilıcalı: "Çok mutluyum ve gururluyum"

Deportivo'dan Villarreal deplasmanında müthiş geri dönüş

Roma'dan müthiş geri dönüş: Atalanta'yı 90+3'te yıktı

Brighton - Leeds United maçında kazanan yok!

367 milyon Euro harcadı, 3 haftadır gol bile atamadı!

Manchester City, 3'te 3 ile başladı

Bundesliga'da mucize takım: Elversberg

Borussia Dortmund, 2-0'dan geri döndü ve kazandı!

Leverkusen ilk galibiyetini şov yaparak aldı!

Xabi Alonso'dan Morgan Rogers sözleri






















