Muslera ve Taffarel'den Carrasso'ya terapi!
Galatasaray'ın kalesini koruyacak olan Carrasso'yu motive eden Taffarel ile Muslera, ilk kez bir lig maçında oynayacak Fransız kaleciyi Antalya müsabakasına hazırladı.
Milliyet

Fernando Muslera'nın cezası nedeniyle Antalyaspor karşısında kaleyi koruyacak Carrasso'yu Uruguaylı rakibi ve kaleci antrenörü Tafarel motive etti.
Carrasso'ya maçın önemini anlatan ikili, bu sezon ilk kez ligde görev alacak olan tecrübeli kaleciye güvendiklerini dile getirdi.
"TECRÜBEN YETER"
Devre arasında gitmesi gündeme gelen Fransız kaleciye karşılaşmanın önemini anlatan Tafo ve Muslera, "İyi oynarsan taraftarın desteği de seninle olur. Tecrüben yeter" dedi.
Teknik direktör Fatih Terim, kupadaki Konya eşleşmesinin ilk ayağında, Eray'a şans tanımış, ancak genç file bekçisi yediği gollerle tepki çekmişti. Terim'in bu nedenle Carrasso'ya şans vereceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap

Dünyanın en kısa deplasmanı: 46 yıl sonra geri döndüler

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"
