Muslera: ''Pozisyon kesinlikle penaltı değildi''
Galatasaray'ın Uruguaylı filebekçisi Fernando Muslera, Karabükspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, son dakikada kazandıkları Karabükspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Karabükspor lehine verilen penaltı hakkında konuşan Muslera, ''Zaten ağır çekimde mutlaka göreceklerdir ama söylemeliyim ki pozisyon penaltı değildi. Mariano'nun ilk yarıdaki pozisyonu ondan daha çok penaltıydı.'' dedi.
Şampiyonluk ile ilgili de konuşan Uruguaylı filebekçisi, ''Şampiyon olmak istiyoruz, hedefe ulaşmak için çok çalışıyoruz. Galatasaray her sezon bu şekilde engeller ile karşılaşıyor. Ancak bizim hedefimiz şampiyonluk ve biz bunların hepsini aşacağız.'' ifadelerini kullandı.
Taraftarların desteğiyle 12 kişi gibi hissettiklerini belirten Fernando Muslera, ''Üçlü çektirmem alışkanlık oldu. Umarım taraftar hep beni böyle sahanın ortasına davet eder. Çok hoşuma gidiyor. Onlarla daha güçlüyüz, bir kişi fazla oynuyor gibiyiz. Onların desteği bizim için çok önemli.'' diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lille'den Olivier Giroud hamlesi!

Manchester United'da ayrılık: Victor Lindelöf

Partey Arsenal'den ayrıldı, yerine Norgaard gündemde!

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif
