Muslera onu çağırıyor!
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı kulübün transfer listesinde olan vatandaşını İstanbul'a davet etti.
Webaslan Dış Haberler
Brezilya'da düzenlenen Konfederasyon Kupası'nda İtalya'yla üçüncülük maçı oynayan ve penaltılarla rakibine mağlup olan Uruguay'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın kupa süresi boyunca sürekli Gargano'yla konuştuğu ve hem Fatih Terim hem de takım hakkında çok olumlu bilgiler verdiği belirtildi.
İtalyanlar Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'nın Gargano'ya, "İstanbul'a gel. Çok iyi bir futbolcusun ve uluslararası bir vizyona sahipsin" dediği öğrenildi.
Fernando Muslera'nın ayrıca Gargano'ya özellikle Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler söylediği belirtirken; Gargano'nun İstanbul'a gelmesi durumunda en büyük destekçisinin yine Fernando Muslera olacağının altı çizildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!
























