Muslera için gerekli izin alındı
Galatasaray'da 10 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Fernando Muslera'nın takımdaki yerini almasının önündeki engel ortadan kalktı.
Vatan
Galatasaray'da 10 Kasım'daki Fenerbahçe derbisinin heyecanı şimdiden yaşanmaya başladı. Ancak bu kritik sınav öncesinde kaleci Fernando Muslera'nın Uruguay Milli Takımı ile yapacağı maç sıkıntı yaratıyordu.
13 Kasım'da ülkesinin Ürdün ile yapacağı maç için İstanbul'da kampa girecek olan Muslera'nın bir aksilik olmazsa Fenerbahçe maçından sonra milli takım kampına katılması bekleniyor.
Normal şartlar altında FIFA'nın kulüplere yönelik "Milli maçtan 5 gün önce oyuncuları serbest bırakın" talimatının varlığına rağmen Uruguay kampının İstanbul'da yapılacak olması nedeniyle Galatasaray'a böyle bir kolaylık sağlanacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!




























