Muslera'dan çifte kupayla veda!
Galatasaray'da 14 yılda 17 kupa kaldıran Uruguaylı eldiven, Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğu ile Galatasaray'a veda etmeyi planlıyor.
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a yenilmesiyle şampiyonluk için büyük avantaj yakalayan Galatasaray'da sezon sonunda efsane bir veda hazırlığı var.
ELDİVENLERİ ASIYOR
2011 yılında sarı kırmızılı kulübe imza atan ve 7'si Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 17 kupa kaldıran Fernando Muslera, eldivenlerini asma kararı aldı.
Eşi Patricia Callero ile görüşen ve bir yıllık opsiyonu kullanmama kararı alan Uruguaylı isim çifte kupayla Galatasaray'a veda etmek istiyor.
JESTLER YAPILACAK
25. şampiyonluğuna ligin bitimine 4 hafta kala sadece 4 puan uzaklıkta olan Galatasaray'da yönetim Muslera için özel hazırlıklar da yapacak. Yenikapı'da 5. yıldız ve şampiyonluğu kutlama hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılar, bu organizasyonda Muslera için de görkemli jestler düşünüyor.
Ailesi Uruguay'da olan ve ülkesinde kulüp satın alan Muslera'nın geçtiğimiz hafta eşyalarının bir kısmını da gemiyle ülkesine yolladığı ortaya çıktı.
İNCE HESAPLAR
Süper Lig'de son alınan sonuçların ardından en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 8 puan önüne geçen Galatasaray, şampiyonluk için gün sayıyor.
Son 4 haftaya avantajlı giren sarı kırmızılılar, eğer Fenerbahçe cuma akşamı Başakşehir'e yenilirse bir puanla; berabere kalırsa Trabzonspor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan edecek. Eğer Fenerbahçe kazanırsa şampiyonluk hesabı bir sonraki haftaya kalacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes



























