Muslera 6 aylık dönüş süresini 4 aya indirdi
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Marcao takımla idmanlara başladı, Rademel Falcao ise sahaya inerek özel çalışmalar yaptı ve geri dönüş için kolları sıvadı. Bir müjde de sezonu kapatan Muslera'dan.Uruguaylı kaleci Florya'da koordinasyon ve blokaj çalışmalarına katıldı.

Sezonun tamamlanmasına kısa süre kala büyük sıkıntıyı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın ssakatlanmasıyla yiyen Galatasaray'da, gelecek sezonun planlaması da tecrübeli oyuncuya bağlı olarak gerçekleşecek.
6 aylık dönüş süresini çok kısa bir vakitte 4 aya indiren Muslera, dün ayağı bandajlı bir şekilde antrenmana katılırken, kaleci antrenörleri eşliğinde el göz koordinasyon ve blokaj tekniği çalışmaları gerçekleştirdi.
Sağlık ekibinin hedefi, Muslera'yı ilk yarının ortalarında da olsa takıma yetiştirebilmek olacak. Fernando Muslera'nın 2021'den önce sahalara dönebileceği tahmin ediliyor.
Sarı kırmızılılarda hesapları karıştıran yabancı kaleci transferi ihtiyacı da büyük ölçüde rafa kalkmış oldu. Galatasaray'da gündeme son olarak Bravo, Beto ve Subasic gibi isimler gelmişti. Süper Lig'de yeni sezonun Eylül ayının ortasında başlaması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diogo Jota, hayatını kaybetti!

Como, Jesus Rodriguez'i transfer etti!

Arteta'dan orta sahaya hamle: Christian Norgaard

Juventus, Jonathan David transferinde sona geldi!

Inter'de barış toplantısı: Çalhanoğlu ve Martinez

Napoli, Noa Lang'ı bitirmek üzere!

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini buldu!

Arsenal, Gyökeres transferinde sona yaklaştı!

Liverpool'da teknik ekipte değişim: Van Bronckhorst ve Taffarel

Jonathan David, Juventus'la anlaştı!
