Muriqi açıklaması; "Galatasaray'ı istiyor"
Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriqi'n gelecek sezon Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Başkan Hasan Kartal, Muriqi'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
"GÖNLÜ G.SARAY'DAN YANA"
TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Hasan Kartal, "Şimdiye kadar gelen en yüksek teklif 2,5 milyon euro. Galatasaray'dan sözlü bir teklif geldi. Tek resmi teklif Toulousa'dan var. Vedat'ın önünü kesmeyiz ancak 3.5 milyon euro ile gelirlerse de yetersiz olur. Vedat Muriqi'n gönlü Galatasaray'dan yana. Sanırım Galatasaray, Avrupa'da oynayacağı için kendisini daha iyi göstereceğini düşünüyor ama bizim için her kulüp eşit mesafede" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Hasan Kartal, Vedat Muriqi için Galatasaray, Toulouse ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiğini söyledi.
25 yaşındaki yıldızı çok beğenen İsmail Kartal'ın, imza töreninde ''Gitmesini istemem'' dese de son gelişmelerin ardından fikrini belirtildi. Yakın çevresine konuşan Kartal'ın, ''Vedat'ın kafası transferde. Mutsuz bir şekilde burada kalırsa, bize katkı sağlamaz'' dediği öğrenildi.
Vedat Muriqi, bu sezon Rizespor formasıyla çıktığı 36 karşılaşmada 17 gol attı ve 8 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Jesus Rodriguez'i transfer etti!

Arteta'dan orta sahaya hamle: Christian Norgaard

Juventus, Jonathan David transferinde sona geldi!

Inter'de barış toplantısı: Çalhanoğlu ve Martinez

Napoli, Noa Lang'ı bitirmek üzere!

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini buldu!

Arsenal, Gyökeres transferinde sona yaklaştı!

Liverpool'da teknik ekipte değişim: Van Bronckhorst ve Taffarel

Jonathan David, Juventus'la anlaştı!

Jarell Quansah, Bayer Leverkusen'e transfer oldu
